Evropa

Evropa

Evropa, druga najmanjša celina na svetu, je raj za turiste. Zdi se, da je najtežje izbrati državo, katero obiskati najprej - saj stara celina skriva številne nevsakdanje in izjemno lepe destinacije.
Sredozemlje privablja na številne plaže v Grčijo, Italijo, Španijo in Francijo. Iste države so tudi asociacija na neverjetno hrano - sladoled, pica, razna vina, giros, šunke, slastne dobrote... Pa tudi na znane turistične simbole - Eifflov stolp, Partenon, Kolosej, Sagrada Familia in mnoge druge. 
Srednja Evropa navdušuje ljubitelje zgodovine. Otoška kultura Velike Britanije pa oživlja prizore, o katerih beremo v knjigah in jih gledamo v filmih. Umetniki s te celine so pustili globok pečat v svetovni zgodovini - Leonardo Da Vinci, Klimt, Van Gogh, Gaudi, Rembrandt in mnogi drugi. Njihova ustvarjalnost je shranjena v znanih evropskih muzejih.
Evropski duh je vedno urban – o tem najbolj pričata Amsterdam in Berlin.
Izbira, kam z nami v Evropi, res ni lahka – a kakor koli se boste odločili, ste lahko prepričani, da ne boste naredili napake. Jungle Tribe ponuja najbolj pristna in najboljša evropska potovanja!

Odhodi

Potovanja

Destinacije