5 dogodivščin, ki jih boste doživeli samo na Kubi

Doživite eksotično Latinsko Ameriko z Nasmejanim plemenom - pojdimo na Kubo! Tam boste doživeli enkratno dogodivščino, saj Kuba ponuja številne aktivnosti in vsebine. Zato smo zate pripravili top 5 dogodivščin, ki jih lahko doživite samo na Kubi!

#1 Uživanje v vrhunskih koktajlih in kubanskih cigarah

Potovanje na Kubo je nepredstavljivo brez pristnih kubanskih koktajlov, ruma in cigar. Na Kubi boste poskusili koktajle, ki vam bodo odnesli tla pod nogami, med najbolj znanimi pa so Cuba Libre, Piña Colada in Mojito. Če ste ljubitelj tobaka, morate obvezno poskusiti kubanske cigare, ki vsebujejo najkakovostnejši tobak s kubanskih plantaž!

#2 Zaplešite v ritmu rumbe in sambe

Če smo prepričani v eno stvar, je to, da na Kubi nikoli ne zmanjka zabave! 
Kubanci so izvrstni plesalci, Kuba pa je kraj, kjer se lahko učiš plesati na vsakem koraku. 
Vsekakor priporočamo, da se tam naučite plesati najbolj znana latinskoameriška plesa – rumbo in sambo!

#3 Država, kjer se čas ustavi

Kuba je pravo mesto za nostalgike, saj se je tam čas že zdavnaj ustavil. 
Čeprav so zelo revni, so Kubanci eni najbolj sproščenih ljudi na svetu, ki ne poznajo burnega življenjskega sloga! Ta država je eden zadnjih ostankov socializma na svetu, zato lahko tam doživite življenje iz zgodovine. Staro Havano lahko raziskujete v čudovitih old timerjih!

#4 Okusili boste eno izmed najboljših kav na svetu

Kubanci poleg alkohola in cigar pripravljajo eno najboljših kav na svetu. 
Njihova kava je zelo močna, a hkrati sladka in gostejše teksture kot ostale kave, zato ne dvomimo, da vam bo všeč!

#5 Država barv

Zaradi strogih arhitekturnih predpisov v 20. stoletju je Kuba dežela, kjer lahko na vsakem koraku vidimo pisane in živobarvne zgradbe in balkone. Zato je odlična destinacija za fotografiranje za Instagram!

Kuba je dežela, ki vas bo navdušila s svojo edinstvenostjo, nenavadnim kontrastom in naravno lepoto! Zato morate le izkoristiti priložnost in z našim Nasmejanim plemenom odpotovati na veselo avanturo po najboljših cenah!